Kjøpe Fotballdrakter, Inter Milan Trøje, Roma Trøje, Billige Fotballdrakter

fodboldtrøjer

City kvalificerede sig til Champions League i

cityzens møder den engelske billige fodboldtrøjer til børn mål mere fra mahrez

Manchester City kan være kun 90 minutter væk fra den ultimative bedrift i europæisk klubfodbold - at vinde UEFA Champions League. Cityzens møder den engelske klub Chelsea lørdag i Porto i finalen, som du kan se på CBS og Paramount+. Citys vej til deres første UCL -finale har været med dominerende displays og et fornyet forsvar, sidstnævnte ledet af Ruben Dias.

Men hvordan nåede City præcist til dette punkt? Her er en opsummering på vej til finalen i denne sæson

kjøpe fotballdrakter.

City kvalificerede sig til Champions League i indeværende sæson som et resultat af at ende på andenpladsen i Premier League i sidste sæson bag Liverpool.

City blev trukket ind i en behagelig gruppe C sammen med Porto, Olympiacos og Marseille Inter Milan Trøje. Den engelske klub var den klare favorit til at vinde gruppen.

City gik på vejen til det første ben og havde stort set uafgjort ved slutningen af ​​dette spil. En overbevisende 2-0-sejr på udebane satte mere end en fod i ottendedelsfinalen takket være mål fra Bernardo Silva og Gabriel Jesus Roma Trøje. Gladbach registrerede kun tre samlede skud og et på rammen.

Kageturen fortsatte i anden etape i en kamp, ​​der blev afholdt i Budapest, Ungarn på grund af rejsebegrænsninger i England billige fotballdrakter. Kevin De Bruyne og Ilkay Gundogan scorede begge i de første 20 minutter for at blæse dørene af uafgjort.

En vanskelig remis mod et ungdommeligt, talentfuldt og farligt angreb, City kom på forfoden 19 minutter inde med et mål fra Kevin De Bruyne, for derefter at indrømme seks minutter fra tid. Men dette mål i det 90. minut fra den unge stjerne Phil Foden ville give dem fordelen forud for turen til Tyskland.

Ved at kende et 1-0-tab ville gøre dem ind, vidste City, at de nok skulle score. De vidste, at de helt sikkert skulle følge Jude Bellinghams mål 15 minutter inde. Et straffespark fra Riyad Mahrez endte med at være forskellen.

En velsmagende, talentrig semifinale mod PSG fik en flyvende start med første kamp. På trods af at Marquinhos satte PSG på tavlen med et tidligt hovedstød, hoppede City tilbage med to mål, omend heldige, for at tjene en imponerende sejr på 2-1 på udebane. Kevin de Bruynes bold ind i feltet, fandt på en eller anden måde ind, inden Riyad Mahrez udnyttede et dårligt dødboldforsvar fra PSG på det andet.

Jobbet var endnu ikke udført, og City behøvede kun en uafgjort for at sikre, at det gik igennem. De kunne endda have tabt 1-0 og avanceret. Men da Kylian Mbappe ikke spillede på grund af en skade, udnyttede City og holdt PSG til ingenting, mens han fik to mål mere fra Mahrez.