visade sig vara mer relevant

Wembley hans sanna ankomst i internationell fotboll

han startade alla tre vm fotballdrakter tilbud englands 4-3-3-formation

Detta var Kalvin Phillips 'nionde mössa för England. Han startade alla tre VM -kvalet i mars och har hyllats regelbundet av Gareth Southgate. Och ändå var söndagen på Wembley hans sanna ankomst i internationell fotboll. Spelet där alla köpte in vad Leeds United -fans har sedan länge känt.

Det var den andra meningen som visade sig vara mer relevant än den första då England vann med 1-0 på Wembley och inledde ett EM med seger för första gången vid det tionde försöket.

Det var Phillips som skapade matchens avgörande ögonblick, vilket bokstavligen bevisade skillnaden mellan lagen. Där var han och körde bortom oppositionens mittfält, innan han vände sig bort från sin markör och satte upp Raheem Sterling för att göra mål.

billiga fotbollströjor Kroatiens mittfält inkluderade Luka Modric och Mateo Kovacic. Detta var deras styrka, källan till deras kontroll, området på planen där England sannolikt skulle förlora spelet.

Varje känsla av att hans partnerskap med Declan Rice representerade det försiktiga alternativet, en defensiv dubbelvridning som skulle hämma England framåt, avslöjades under en imponerande inledande 20 minuter. England kvävde Kroatiens attacker vid källan med ett pressande spel som trotsade värmen.

fotbollströja barn eget tryck Inom 30 sekunder tog Phillips besittningen inne i mittcirkeln. I den tredje minuten sprang han framåt, Englands mest avancerade spelare, mer bevis på hans avsikt.

arsenal tröjor Den nionde minuten gav en skarp volley som testade målvakten, det enda skottet på målet från båda sidor i första halvlek. Ögonblick senare ryckte han på utmaningarna för att behålla bollen en gång till.

magliette calcio a poco prezzo Tolv minuter in och Marcelo Brozovic skyndade in att passera bollen direkt ur spel när Phillips var på honom på några sekunder. Sexton minuter in och han avlägsnade Inter -mannen direkt. Arton minuter in i matchen och han vann bollen i motståndarhalvan ännu en gång.

Det är ironiskt med tanke på tal om att Marcelo Bielsas lag bleknar när säsongen går på grund av hans krävande krav, men Phillips såg den piggaste spelaren ut på planen. Han gav inte bort bollen förrän i den 63: e minuten och han vann fortfarande det tillbaka för sitt lag inom den sista kvarten.

Totalt vann Phillips innehav av bollen sex gånger utanför sin egen defensiva trea, mer än någon annan på planen på Wembley. Han var hela tiden på framfoten, bryter upp spel och går med i attackerna, vilket speglar rollen som Mason Mount ibland i Englands 4-3-3-formation.